Over Dijksma Holland

Welkom bij ons bedrijf, waar we gespecialiseerd zijn in de levering en onderhoud van buitenboordmotoren. Wij bieden een ruim assortiment aan gebruikte buitenboordmotoren van alle merken, zodat u altijd een motor kunt vinden die perfect past bij uw boot. Of u nu op zoek bent naar een krachtige motor voor snel varen of een motor die zuinig omgaat met brandstof, wij hebben het allemaal in huis.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche zijn wij dé specialist als het gaat om buitenboordmotoren. Bij ons kunt u terecht voor alle bekende merken, zoals Mercury, Yamaha, Johnson, Suzuki, Mariner, Evinrude, Tohatsu en Selva. Of u nu op zoek bent naar een krachtige motor of een compacte motor voor uw rubberboot, wij hebben het allemaal in huis.

Wij begrijpen dat watersport een dure hobby kan zijn en daarom vinden wij het belangrijk dat watersport betaalbaar blijft. Daarom bieden wij eerlijke en lage prijzen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten en diensten. Bij ons kunt u dus altijd rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wij leveren tweedehands motoren aan. Maar niet zomaar tweedehands motoren! Al onze tweedehands buitenboordmotoren worden uitvoerig getest en voorzien van een onderhoudsbeurt, zodat u altijd verzekerd bent van een goede aankoop. Wij begrijpen dat het kopen van een tweedehands motor spannend kan zijn, daarom doen wij er alles aan om u een betrouwbare motor te leveren.

Bij ons kunt u ook terecht voor het onderhoud en reparatie van uw buitenboordmotor. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar om uw motor weer in topconditie te brengen. Beurten worden gedaan met originele onderdelen, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit. In sommige gevallen kunnen wij zelfs op locatie reparaties uitvoeren, zodat u snel weer het water op kunt.

Onze eigen werkplaats is gevestigd in Steenwijk, waar wij alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Wij zijn trots op ons vakmanschap en onze persoonlijke service. Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant waar wij graag een langdurige relatie mee opbouwen.

Wilt u meer weten over onze producten en diensten of heeft u vragen over het onderhoud van uw buitenboordmotor? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van deskundige medewerkers staat altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij alles wat u nodig heeft.

Wij zien er naar uit om u te mogen verwelkomen in onze showroom, waar u onze gebruikte motoren kunt bekijken en ons team u graag adviseert bij het maken van de juiste keuze.

© 2024 Dijksma Holland - Handel in gebruikte buitenboordmotoren - Powered by MijnWebshopPartner.nl - All rights reserved