Testvaart

Bent u op zoek naar een nieuwe buitenboordmotor, maar wilt u deze eerst uitproberen voordat u hem aanschaft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden de mogelijkheid om op afspraak een testvaart te maken in onze (rubber)boot met de door u gekozen motor.

Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is om de prestaties van een buitenboordmotor te ervaren voordat u tot aankoop overgaat. Daarom stellen wij onze (rubber)boot beschikbaar voor testvaarten. Tijdens de testvaart kunt u de motor uitgebreid testen en beoordelen of deze aan uw verwachtingen voldoet.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende merken buitenboordmotoren, zoals Mercury, Yamaha, Johnson, Suzuki, Mariner, Evinrude, Tohatsu en Selva. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en geven advies op basis van uw specifieke wensen en behoeften.

Het maken van een afspraak voor een testvaart is eenvoudig. U kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail en wij plannen samen met u een geschikt moment in voor de testvaart. Wij zorgen ervoor dat de motor in goede staat verkeert en dat alles gereed is voor de testvaart.

Naast testvaarten bieden wij ook onderhoud en reparatie van buitenboordmotoren aan. Bij ons kunt u terecht voor zowel kleine als grote onderhoudsbeurten en reparaties. Onze ervaren monteurs werken uitsluitend met originele onderdelen en hebben een eigen werkplaats in Steenwijk. Indien gewenst kunnen wij de reparatie of onderhoudsbeurt ook op locatie uitvoeren.

© 2024 Dijksma Holland - Handel in gebruikte buitenboordmotoren - Powered by MijnWebshopPartner.nl - All rights reserved